604 243 484
Oprava laku auta Praha
Opravy ALU kol, disků
Poradenství, konzultace zdarma
Rychlá oprava laku již od r. 2008, nyní opět na původní adrese v centru Prahy
oprava laku auta

Články


TIP: Ubytování v Jeseníkách pro náročné - ubytování v Koutech nad Desnou

Kouty nad Desnou vám nabídnou turistiku i lyžování Abyste si Jeseníků užili dosytosti, nestačí je navštívit jen na jeden den. Tyto hory si určitě zaslouží delší pobyt. Na výběr máte několik zajímavých lokalit, které umějí nabídnout to nejlepší z Jeseníků.

Do Jeseníků za přírodou a komfortem? Ubytování v roubence v Koutech nad Desnou

Ubytování v roubenkách v Koutech nad Desnou nabízí rekreaci až pro 32 osob. V tomto případě si pronajmete celý penzion. Možností je ale více. Pro 16 osob se hodí jedna roubenka, pro 12 dvě třetiny roubenky, pro 8 polovina roubenky a k dispozici jsou i dva apartmány pro 4 osoby.

Jak rychle mohu jet se střešním boxem

 Pokud vás občas zajímá půjčovna střešních nosičů a v ní hledáte ideální box pro přepravu lyží, kol či jiných věcí, které potřebujete na svou dovolenou, určitě jste se někdy zajímali o to, jak velkou rychlostí můžete s takovým střešním boxem vlastně jet.

Na dovolenou v obytné dodávce? Proč ne!

Hodně moderním trendem je dnes dovolená strávená ne jako účastník zájezdu, ale zasloužený odpočinek si dopřáváme prostřednictvím obytné dodávky. Auto, které vlastníme není tak velké, aby se do něj vešli všichni a co se týká zavazadlového prostoru, museli bychom si vzít sotva dva kufry.

PROČ SI PŮJČIT DODÁVKU? DŮVODŮ JE MNOHO!

Co se půjčení dodávek týče, mohli bychom osoby rozdělit do takových dvou skupin. Jedni se bojí půjčit si dodávku, a tak se raději nacpou do malého osobního automobilu a myslí si, kdoví, co neušetřili. Druhá skupinka si pro jistotu vlastní dodávku koupí a využije ji třeba jednou do roka.

PŮJČOVNA DODÁVEK NA PRAZE 9

Potřebujete-li půjčit dodávku pro různé účely, můžete se obrátit na naši firmu. Nabízíme komplexní služby a poskytneme vám dodávku pro krátké i dlouhé cesty, stejně tak jako pro firemní a osobní účely.

Máte problém s filtrem pevných částic?

Filtr pevných částic se nazývá i DPF filtr. Jeho hlavním úkolem je zachytávání pevných částic sazí v prostoru velmi jemného sítka. Následně při optimální teplotě dojde k přepálení těchto sazí. Jako všechny části v motorovém vozidle tak i tento filtr má svou životnost.

Časté problémy při montáži rádia

Nevyhovuje vám stávající autorádio ve vašem voze a tak pochopitelně přemýšlíte nad tím, že si pořídíte jiné a nové autorádio? Není to nic složitého. Trh je bohatý a možností je spousta, ale když si nejste jisti, je dobré oslovit profesionála, který to zvládne bez problémů.

Rodiče často nechají větší prostory dětem a přestěhují se do menšího bytu

Mladé rodiny s malými dětmi potřebují k životu mnohem více prostoru, proto hledají byt, který je pro ně dostatečně velký. Velmi často se stává, že si tak velký byt nemohou dovolit, a proto se mohou domluvit s rodiči, že jim koupí byt menší a oni sami zůstanou v tom, ve kterém je víc prostoru, ve kterém vyrostli, prožili svoje dětství a také mládí.

Oprava poškrábaného laku

Auto před opravou laku

Po opravě laku auta

Oprava ALU kol Praha

Před opravou alu kol

Po opravě laku alu kola
Paint Fix Pro Praha - opravy laku © 2024 PaintFixPro.cz Praha, opravy laku auta, oprava ALU kol - Ing. Jan Luxemburk • Všechna práva vyhrazena • Články