604 243 484
Oprava laku auta Praha
Opravy ALU kol, disků
Poradenství, konzultace zdarma
Rychlá oprava laku již od r. 2008, nyní opět na původní adrese v centru Prahy
oprava laku auta

Do Jeseníků za přírodou a komfortem? Ubytování v roubence v Koutech nad Desnou

Ubytování v roubenkách v Koutech nad Desnou nabízí rekreaci až pro 32 osob. V tomto případě si pronajmete celý penzion. Možností je ale více. Pro 16 osob se hodí jedna roubenka, pro 12 dvě třetiny roubenky, pro 8 polovina roubenky a k dispozici jsou i dva apartmány pro 4 osoby. Součástí roubenek je vířivka, bazén a mnoho dalších atrakcí a služeb. Jde proto o ideální ubytování zejména pro rodinnou rekreaci, ale i větší skupiny zájemců.




Kam vyrazit na výlet?

V okolí Koutů nad Desnou najdete hned několik míst, kam můžete vyrazit na výlet. Jestliže rádi chodíte, čekají na vás vyznačené turistické túry. Pro sportovní nadšence jsou připraveny upravené a dobře sjízdné cyklostezky. V případě, že si chcete na chvíli odpočinout, nezklame vás lázeňská obec Karlova Studánka.

Dále se nedaleko nachází Velké Losiny, Relaxcentrum Kolštejn či Wellness centrum v hotelu Diana. Jezdíte každý rok také na hory? Ideální je objednat si ubytování klidně i nyní, protože ta nejlepší ubytovací zařízení bývají rychle rezervovaná. Stejně tak je to i s roubenkami Annaberg. Tak neváhejte a naplánujte si jak letní, tak rovnou i zimní dovolenou v Jeseníkách. Litovat rozhodně nebudete, ba naopak se sem rádi zase vrátíte.



Na dovolenou na kolech i na lyžích

Pokud dáváte přednost cyklistice, pak si neváhejte půjčit v ubytování dětský vozík či sedačku a v zimě zase boby a sáně. Atraktivní dovolená s dětmi bude výrazně příjemnější s možností praní a žehlení přímo v areálu, díky čemuž své ratolesti nemusíte stále hlídat a obávat se špinavých triček a zablácených kalhot.

Co by to bylo za letní dovolenou, kdybyste si neopekli alespoň nějaký špekáček? Přímo pod pergolou máte k dispozici gril. Vaše ratolesti zase ocení hřiště s různými atrakcemi.


Kontaktujte ubytování 
ROUBENKY ANNABERG

Petr Nimmrichter
Tel.: +420 777 121 043
E-mail: info@ubytovanikouty.com

Oprava poškrábaného laku

Auto před opravou laku

Po opravě laku auta

Oprava ALU kol Praha

Před opravou alu kol

Po opravě laku alu kola
Paint Fix Pro Praha - opravy laku © 2024 PaintFixPro.cz Praha, opravy laku auta, oprava ALU kol - Ing. Jan Luxemburk • Všechna práva vyhrazena • Články