604 243 484
Oprava laku auta Praha
Opravy ALU kol, disků
Poradenství, konzultace zdarma
Rychlá oprava laku již od r. 2008, nyní opět na původní adrese v centru Prahy
oprava laku auta

PŮJČOVNA DODÁVEK NA PRAZE 9

Potřebujete-li půjčit dodávku pro různé účely, můžete se obrátit na naši firmu. Nabízíme komplexní služby a poskytneme vám dodávku pro krátké i dlouhé cesty, stejně tak jako pro firemní a osobní účely. Nezáleží na tom, zda jste podnikatel, živnostník či soukromá osoba, u nás mají dveře otevřené všichni.

 

Kvalitní vozový park, více typů dodávek

A jaké vozy u nás tedy najdete? Můžete se setkat s velmi pohodlnou dodávkou Ford Transit LWB (L3H2), která je výborně ovladatelná, lehce řiditelná a má nízkou spotřebu
a náhon na přední kola. Další nabízenou je Ford Transit LWB (L3H3), jejíž nespornou výhodou je parkovací asistent, který pomůže při couvání k místu nakládky. Skrze její rozměry je vhodná spíše pro zkušenější řidiče. Dodávku Ford Transit LWB (L2H3) můžete využít na krátké i delší trasy, díky intuitivnímu řízení ji zvládnou i řidiči bez zkušeností s velkými vozy. Posledním nabízeným vozem je Ford Transit LWB (L2H2), dodávka velice podobná předchozí zmíněné.

A proč si vybrat právě nás?

Co tedy patří k důvodům, proč byste si měli vybrat právě naši firmu PŮJČOVNA DODÁVEK PRAHA 9? Jsou to především velice nízké ceny, které můžeme garantovat díky pronájmu reklamních ploch na našich vozidlech. Příznivou otevírací dobu jistě ocení klienti, kteří tráví v práci velkou část dne. Otevřeno máme od 8 od rána do 21 do večera 7 dní v týdnu. Pokud byste přece jen nenašli čas se k nám zastavit, jsme schopni vám vůz zapůjčit v jakoukoli jinou denní i noční hodinu. Protože jste pro nás prioritou číslo jedna, telefon nikdy nevypínáme, ozvěte se kdykoli.

Kvalita a doplňkové služby

Všechny naše dodávky jsou ve vynikajícím stavu, protože dbáme na důkladnou péči
o ně. V neposlední řadě jsou také komfortně vybaveny, jistě oceníte stěhovací rudlík, transportní kurty, navigaci nebo energetický nápoj, tyto věci si můžete zdarma vyžádat k zapůjčení vozu.

 

Oprava poškrábaného laku

Auto před opravou laku

Po opravě laku auta

Oprava ALU kol Praha

Před opravou alu kol

Po opravě laku alu kola
Paint Fix Pro Praha - opravy laku © 2024 PaintFixPro.cz Praha, opravy laku auta, oprava ALU kol - Ing. Jan Luxemburk • Všechna práva vyhrazena • Články