604 243 484
Oprava laku auta Praha
Opravy ALU kol, disků
Poradenství, konzultace zdarma
Rychlá oprava laku již od r. 2008, nyní opět na původní adrese v centru Prahy
oprava laku auta

TIP: Ubytování v Jeseníkách pro náročné - ubytování v Koutech nad Desnou

Kouty nad Desnou vám nabídnou turistiku i lyžování

Abyste si Jeseníků užili dosytosti, nestačí je navštívit jen na jeden den. Tyto hory si určitě zaslouží delší pobyt. Na výběr máte několik zajímavých lokalit, které umějí nabídnout to nejlepší z Jeseníků. Jednou z nich jsou i Kouty nad Desnou, které jsou součástí obce Loučná nad Desnou. Díky železnici, která tudy vede, jsou Kouty výchozím bodem pro turistické výlety po okolí. Nejatraktivnější zajímavostí je bezesporu přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé stráně. V Koutech nad Desnou se také nachází největší lyžařský areál na Moravě s jedinou šestisedačkovou lanovkou v České republice.
 

UBYTOVÁNÍ: vyzkoušejte roubené chalupy v Koutech

Roubenky Annaberg nabízí ubytování v Koutech nad Desnou Jeseníky i s wellness službami a bazénem. Pro čtyřčlennou rodinu bude skvělý klasický apartmán, jestli vás jede více, můžete mít půlku roubenky. Pokud jezdíte v celé partě, pronajměte si třeba celou roubenku. Za čtyřmi hvězdičkami se skrývá bohaté vybavení včetně vířivky, sauny, venkovního vyhřívaného bazénu, grilu a dalšího příslušenství. Samozřejmě nechybí wi-fi či televize se satelitním vysíláním přes SkyLink.


Kontakt - Ubytování Kouty nad Desnou - Jeseníky

Petr Nimmrichter

Tel.: +420 777 121 043
E-mail: info@ubytovanikouty.com

Oprava poškrábaného laku

Auto před opravou laku

Po opravě laku auta

Oprava ALU kol Praha

Před opravou alu kol

Po opravě laku alu kola
Paint Fix Pro Praha - opravy laku © 2024 PaintFixPro.cz Praha, opravy laku auta, oprava ALU kol - Ing. Jan Luxemburk • Všechna práva vyhrazena • Články