604 243 484
Oprava laku auta Praha
Opravy ALU kol, disků
Poradenství, konzultace zdarma
Rychlá oprava laku již od r. 2008, nyní opět na původní adrese v centru Prahy
oprava laku auta

PROČ SI PŮJČIT DODÁVKU? DŮVODŮ JE MNOHO!

Co se půjčení dodávek týče, mohli bychom osoby rozdělit do takových dvou skupin. Jedni se bojí půjčit si dodávku, a tak se raději nacpou do malého osobního automobilu a myslí si, kdoví, co neušetřili. Druhá skupinka si pro jistotu vlastní dodávku koupí a využije ji třeba jednou do roka. Půjčovna dodávek Praha nabízí mnoho výhod a my si je teď shrneme.

Roč vlastnit dodávku když ji nevyužijete každodenně?

Patříte mezi ty, kteří bydlí ve městě, auto používáte jen, jako přibližovalo a ani nejste živnostníci? Pak jen stěží vlastní dodávku plně využijete. Mnoho lidí se ohrazuje tím, že dodávka je parádní na dovolenou, ale spočítejte si, kolikrát na tu dovolenou vlastně jedete.

Půjčovna dodávek Praha vám zajistí pronájem velkého vozu, který vám umožní cestovat i ve větší skupině. Můžete jet tedy jedním autem místo dvou a to vám přinese veliké snížení nákladů, umožní delší dojezd a také si užijete spoustu zábavy.

Dodávky lze zapůjčit nejen na dovolenou

Půjčením dodávky na dovolenou také docílíte toho, že si neopotřebíte svůj vlastní vůz. To vám také rapidně sníží náklady na cestu.

Vlastníte-li starší automobil, se kterým se bojíte cestovat na delší vzdálenosti, pak si můžete užít luxusu v podobě půjčení dodávky.

V případě rozbití půjčené dodávána cestě se nemusíte ničeho obávat. Dodávky jsou pojištěné a půjčovna dodavky.net vám poskytne v případě poruchy náhradní vozidlo.

Další výhodou je, že si můžete vybrat ten typ dodávky, který vám bude maximálně vyhovovat a který budete potřebovat.

Dodávku si také můžete půjčit před koupí své vlastní. Alespoň si ta vyberete tu, která vyhovuje vašim potřebám a požadavkům.

Pokud vlastníte menší nákladní automobil, který vám na převoz vašich věcí nestačí, pak si rovněž můžete půjčit dodávku od společnosti dodavky.net a převést si tak věci tam, kam potřebujete.

Myslete také na planetu Zemi. Když si deset lidí místo koupě dodávku půjčí, budou se dělit o jednu dodávku. Nebude se tedy muset vyrobit dodávek deset, ale pouze jedna. Tím se ušetří spousta materiálu, elektřiny a vody.

 

Oprava poškrábaného laku

Auto před opravou laku

Po opravě laku auta

Oprava ALU kol Praha

Před opravou alu kol

Po opravě laku alu kola
Paint Fix Pro Praha - opravy laku © 2024 PaintFixPro.cz Praha, opravy laku auta, oprava ALU kol - Ing. Jan Luxemburk • Všechna práva vyhrazena • Články