604 243 484
Oprava laku auta Praha
Opravy ALU kol, disků
Poradenství, konzultace zdarma
Rychlá oprava laku již od r. 2008, nyní opět na původní adrese v centru Prahy
oprava laku auta

Ve zpětném zrcátku - když normální řidiči píšou...

V říjnu roku 2015 se na českém internetu objevil nový motoristický magazín. Jeho název Ve zpětném zrcátku mnohé naznačuje. Nepíší jej běžní automobiloví novináři, ale řidiči, kteří se pohybují po českých silnicích. A píši pro jiné řidiče. Nebo chcete-li normální lidé normálním lidem.

V tomto magazínu nehledejte drahá auta za miliony, módní nesmysly, umělé bubliny a monstra na kolech. Ve zpětném zrcátku je magazín o autech, která si můžete dovolit, o autech, která potkáváte na silnicích už nyní, nebo budete v blízké době, stejně jako o radostech či strastech, s nimiž řidiči během pobytu za volantem žijí.

Autoři magazínu se často ohlíží do minulosti. Nakonec už jeho název je k tomu nabádá. Můžete si v něm tak přečíst články o dostupných vozech, které se nevyrábí kratší či delší dobu. Naleznete tu články o zajímavých ojetinách, které nejsou proprány do nejmenších detailů jinde na českém webu, i o veteránech či akcích s automobilovými dědečky. Nezapomíná se ale ani na moderní trendy v individuální dopravě automobilem. Ve zpětném zrcátku se můžete dočíst o autonomních vozech, elektromobilech či hybridech. Vždy však jen o takových, které jsou, nebo v brzké budoucnosti budou, dostupné běžnému smrtelníkovi.

A aktuality? I na ty Ve zpětném zrcátku myslí. Ta nejzajímavější novinka uplynulého týdne vždy v neděli najde své místo v rubrice Video týdne. A je-li uplynulých sedm dní poněkud nabitějších, naleznete zde aktuality i ve formě článků.

Řadíte-li se mezi fanoušky automobilismu pro běžné lidi a nechcete-li se denně proklikávat desítkami nových článků na webech velkých elektronických motoristických magazínů, prohlédněte si Ve zpětném zrcátku.cz. Přečíst si jednou týdně či měsíčně magazín, kde normální řidiči píšou normálním řidičům, by vám mohlo vyhovovat.

 

Oprava poškrábaného laku

Auto před opravou laku

Po opravě laku auta

Oprava ALU kol Praha

Před opravou alu kol

Po opravě laku alu kola
Paint Fix Pro Praha - opravy laku © 2024 PaintFixPro.cz Praha, opravy laku auta, oprava ALU kol - Ing. Jan Luxemburk • Všechna práva vyhrazena • Články