604 243 484
Oprava laku auta Praha
Opravy ALU kol, disků
Poradenství, konzultace zdarma
Rychlá oprava laku již od r. 2008, nyní opět na původní adrese v centru Prahy
oprava laku auta

Máte párty stan a zvedá se vítr? Připněte bočnice

Jestliže jste si pořídili párty stan, věnujte pozornost i bohatému příslušenství. Ochrana před sluncem i deštěm je velmi dobrá, ale jakmile se zvedne vítr, je třeba připnout bočnice. Vytoužený stín, který poskytují i malé stany, se pak nevyrovná ani většímu slunečníku. Oproti těm totiž k zahradnímu stanu můžete kdykoliv připnout bočnice a vytvořit si tak skvělý prostor, který bude chráněný před větrem a šikmými paprsky slunce i padajícího deště. Na rozdíl od všech velkých slunečníků je lze lehce sbalit do příruční tašky a převézt na jakékoliv místo. Párty stany se hodí na chatu, k přátelům na zahradu nebo k vašemu karavanu, milujete-li cestování.

Zahradní altány a nůžkové stany

Tyto zahradní stany někdy seženeme v obchodech pod názvem zahradní altány. To může být ale leckdy matoucí. Pravé zahradní altány přece bývají pevné, vyrobené ze dřeva nebo kovu a jsou zpravidla napevno zasazeny do země. Mívají taky pevnou střechu. Těm dřevěným se také někdy říká pergoly a mají buď jen trámovou střechu porostlou rostlinami, nebo také pevné zastřešení. Pokud ještě váháte, zda na svou zahradu zakoupit velký slunečník nebo raději malý párty stan, určitě zvolte tu druhou variantu. Od velikosti 3 x 3 m a výše si hravě vyberete. Sami časem oceníte poskytnutí mnohem více možností, jaké zahradní stany poskytují. Mají jich určitě víc, než se vám na prvním pohled zdá.

Doplňky pro párty stany

Určitě oceníte bočnice, které mívají i nůžkové stany. Za deště i větru jsou velmi praktické. Snadno se s nimi manipuluje a jsou velmi lehké. Pokud bude léto v plném proudu, výborným pomocníkem je moskytiéra proti hmyzu. Oproti tomu na jaře i na podzim se vám budou hodit i bezpečné agregáty na vytápění. Párty stany můžete také opatřit dřevěnou podestou. Párty stany se dají skvěle vybavit zahradním nábytkem, stoly, lavicemi, židlemi i lehátky. Milovníci grilování určitě nepohrdnou grilem. Zahradní stany se hodí na běžný pobyt na zahradě, pro pořádání akcí i na cestování.

 

 

Oprava poškrábaného laku

Auto před opravou laku

Po opravě laku auta

Oprava ALU kol Praha

Před opravou alu kol

Po opravě laku alu kola
Paint Fix Pro Praha - opravy laku © 2024 PaintFixPro.cz Praha, opravy laku auta, oprava ALU kol - Ing. Jan Luxemburk • Všechna práva vyhrazena • Články