604 243 484
Oprava laku auta Praha
Opravy ALU kol, disků
Poradenství, konzultace zdarma
Rychlá oprava laku již od r. 2008, nyní opět na původní adrese v centru Prahy
oprava laku auta

Autodoplňky jako dárek pro motorové nadšence

Miluje váš přítel, manžel nebo kamarád auta a zároveň pro něj hledáte vhodný dárek k narozeninám, svátku nebo k jiné příležitosti? V tom případě čtete správně!

Máme pro vás tipy na originální i praktické auto dárky. Výběr dárku už je na vás. Záleží na tom, jestli má obdarovaný smysl pro humor nebo je spíše konzervativní.

Prvním praktickým tipem je chránič sedadel, který se určitě bude hodit každému, kdo vozí v autě neposedné děti. Chránič se připevní na přední sedadlo a zabrání tak dítěti nohama zašpinit látku. Jednoduše se dá potom omýt vodou.

Vyhřívaný potah na sedačku s masáží je dalším skvělým dárkem pro každého kdo tráví v autě hodně času. Určitě ho ocení řidiči z povolání, kteří trpí často bolestí zad. Pokud v chladném ránu nasednete do auta, vyhřívané sedadlo vám během chvilky zajistí potřebný komfort!

Zpětné zrcátko pro kompletní zorný úhel je praktická věc, která zabezpečí dostatečný a správný rozhled z vozu. Pokud je obdarovaný vlastníkem staršího vozu, který toto ještě nemá, je to pro něj ideální dárek. Toto malé zrcátko pouze nalepíte na zpětné zrcátko vozu a hurá na cestu! 100% se také hodí pro začínající řidiče, kteří se s autem teprve detailně seznamují.

Přídavná klimatizace do auta? Žádný problém! Dnes si už můžete pořídit miniaturní klimatizaci, která se připojí do zapalovače a bude vám chladit prostor vozu.Zároveň toto zařízení umí fungovat také jako topení, takže s ním můžete rychleji a snadněji odmrazit v zimě skla vozu. Opravdu ideální a praktický dar pro motoristu.

Dalším zimním tipem je škrabka na auto s rukavicí. Kdo by to v zimě neznal. Přijdete k autu, spěcháte, chcete rychle vyrazit do práce, ale zapomněli jste na zamrzlá skla vašeho vozu. Navíc už teď vám mrznou z té zimy ruce. Alespoň trochu vám v tom může pomoct auto škrabka, která má na sobě zároveň rukavici, takže vám nebude škrábající led stříkat přímo na ruku a ještě více ji chladit. Jednoduše budete v teple a přitom auto dokonale oškrábete a můžete vyrazit na cestu.

Každému správnému a zodpovědnému řidiči se určitě bude hodit alkohol tester, který změří míru alkoholu v krvi. Krásně se hodí po nějaké akci nebo párty pro ověření toho, zda již můžete bez problému řídit. Tento přístroj je ideální mít v autě vždy po ruce. I když se může zdát, že jste již střízliví, realita může být jiný. Alkoholtester vám během několika sekund prozradí vše potřebné. Velký výběr alkohol testerů najdete na emerx.cz.

Posledním tipem není přímo něco k vozu, ale jde o cestovní tričko. Pokud chcete darovat dárek někomu, kdo rád jezdí autem po výletech, dovolených nebo je vášnivý kempař, bude se mu toto tričko určitě líbit.

Všechny tyto tipy na dárky a tisíce dalších dárků pro každou příležitost najdete ve specializovaném e-shopu na dárky www.limeo.cz.

 

 

Oprava poškrábaného laku

Auto před opravou laku

Po opravě laku auta

Oprava ALU kol Praha

Před opravou alu kol

Po opravě laku alu kola
Paint Fix Pro Praha - opravy laku © 2024 PaintFixPro.cz Praha, opravy laku auta, oprava ALU kol - Ing. Jan Luxemburk • Všechna práva vyhrazena • Články